Padel: sport van de toekomst op NOS.nl

De NOS op 3 kopt op haar website: ‘Gaat Nederland de sport net zo omarmen als in Spanje?’

‘De sport heeft de potentie om bij een breder publiek aan te slaan, omdat de aard van het spel bij de individuele en flexibele sportbehoefte van deze tijd past (…) In Spanje is padel zelfs de tweede sport, na voetbal.’  Lees het volledige artikel.

Padel is een sociale sport voor iedereen

Padel is voor iedereen. Padel is een sport voor jong en oud, man en vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig, groot en klein. Padel is een manier van leven. Het maakt je fit, brengt plezier en zorgt ervoor dat je makkelijk nieuwe vrienden maakt.

Padel is niet alleen hoopgevend voor tennisverenigingen, maar padel is voor iedereen een aanwinst. Padel is gewoon een hele leuke sport om deze lente nog mee kennis te maken. Hier vind je de padelclubs bij jou in de buurt.

Wil je in Nederland een padelwedstrijd bekijken of meespelen met een toernooi (op jouw niveau)? Bekijk dan deze agenda van de Nederlandse Padelbond (NPB).

Onze sport is booming

De NPB bedankt het Mulier Instituut voor hun onderzoek dat bevestigt wat padel-rebels wereldwijd al weten. Padel. Lifts you up!

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.