Samen maken wij padel ook in Nederland groot

Heb jij, net als wij, een enorme hoeveelheid passie voor padel? Dan is deze oproep voor jou. Padel doe je altijd samen. Padel maakt je blij. Padel verbroedert en schept een band. Daarom verbinden wij spelers, accommodaties, pioniers, professionals en ambassadeurs.

Dat kunnen wij als padelbond niet alleen. We roepen spelers en clubs op om zich te laten horen. Met als doel: 1 landelijke padelcompetitie. In 2017 deden maar liefst 135 teams mee aan de NPB-padelcompetitie. Laten we dat record in 2018 gaan breken. Schrijf je team in via jouw club!

Geslaagde competitie

We hebben elkaar nodig om padel in Nederland groot te maken. Er staan vier mensen op een padelbaan, maar er zijn honderden mensen nodig voor een geslaagde competitie. Ieder draagt zijn/haar steentje bij.

Als snelgroeiende padelbond luisteren wij naar onze leden, we leren van alle vragen en we helpen iedereen graag verder. Bedankt allemaal voor het vertrouwen en blijf van je laten horen.

Wij wensen iedereen fantastische feestdagen en laten we samen gaan voor een vrolijk 2018 vol padel!

Een sportieve groet van de Nederlandse Padelbond