Padel kleurt oranje

Een historisch moment in het Nederlandse padel: voor het eerst speelt eind januari een Nederlandse afvaardiging in het oranje padeltenue. Met trots presenteert de Nederlandse Padelbond (NPB) het oranje wedstrijdtenue. Het tenue wordt gesponsord door padel-tennis.nl – de specialist in padelkleding en -materialen, PadelCentrum.nl, de Nederlandse website met alle informatie over padel en Padel Benelux BV, bouwer van padelbanen en distributeur van padelmerk Vision.

Maximaal comfort

Het thuistenue bestaat een oranje polo met witte opdruk, het uitshirt is wit met oranje opdruk. De shirts worden gecombineerd met een witte short. Om onze spelers van maximaal comfort te voorzien, is gekozen voor climatec, een materiaal dat het lichaam bij maximale inspanning droog en koel houdt en warm wanneer het nodig is.

Laat zien dat je padel in Nederland steunt!

Uiteraard is het voor padelfans mogelijk dit collectorsitem te kopen. Het mooie is dat je er het Nederlandse padel mee ondersteunt! Bij aanschaf doneer je automatisch tien euro aan de Nederlandse Padelbond. Het shirt is te bestellen via www.padel-tennis.nl, de website van padelspecialist ’t Hoen Sport te Enschede. Je betaalt slechts € 27,95 in plaats van € 34,95.