oranjeleeuw
Na twee intensieve selectietrainingen heeft bondscoach Norberto Nesi de leden van het Nederlands Padelteam bekendgemaakt. De Nederlandse selectie zal in 2013 bestaan uit elf spelers, waarvan zeven leden Nederland begin februari zullen vertegenwoordigen bij het Internationaal Padeltoernooi in Estepona (Spanje).

Het team voor Estepona bestaat uit:

Coen Beltman
Coen is een allround padelspeler die erop gebrand is geen unforced errors te slaan. Hij is een ervaren tennisleraar en valt op door zijn grote precisie.

Berend Boers
Berend is vastberaden en moeilijk te verslaan in de rally. Ook hij is tennisleraar en heeft een sterke forehand.

Marcel Bogaart
Aanvoerder van het team. Marcel is een voormalig 1e klasse tennisspeler dubbels, en zeer ervaren met competitieve wedstrijden. Hij is fanatiek en erop gebrand zijn padelspel naar een hoger niveau te brengen. Een offensieve speler die elke kans om naar het net te komen aangrijpt.

Peter Bruijsten
Peter is een uitgebalanceerde offensieve speler met een sterke lage volley. Tennisleraar.

Erwin Hilgerdenaar
Erwin is geduldig en een sterke strategische denker. Zijn forehandlobs veroorzaken grote problemen voor de tegenstander.

Bart Mees
Bart is een atletische, snelle en agressieve speler. Aan de linkerzijde komen zijn creativiteit en talent het best tot hun recht.

Joost Snellink
Joost is een relatief onervaren maar leergierige padelspeler. De zeer snelle acceleratie van zijn rechterarm maakt zijn smashes bijna onhoudbaar.

De vier overige leden van de Nederlandse selectie zijn:

Jan van den Bergh
Jan is een jonge tennisser wiens lengte en aanvallende speelstijl veel goeds voor de toekomst voorspellen.

Greg Cheng
Greg is een ervaren en geduldige tennisspeler met een perfecte techniek die hem in staat stelt de bal zeer precies te plaatsen.

Erik Jonkman
Erik is een allround tennisspeler die gecommitteerd is zich verder als padelspeler te ontwikkelen.

Joost Raamsdonk
Joost is een zeer mobiele en snelle speler. Zijn compacte fysiek en sterke techniek maken hem tot de ideale kandidaat zich te ontwikkelen tot defensieve speler aan de rechterzijde.

Klik hier om deze padeltalenten te steunen en vriend van Oranje te worden!