Finale weekend NPB padelcompetitie voorjaar 2017

Geplaatst 19 jun. 2017 07:15 door PR Padelbond   [ 19 jun. 2017 07:31 bijgewerkt ]
Finale weekend NPB padelcompetitie

Zaterdag 1 en zondag 2 juli organiseert de Nederlandse Padelbond in samenwerking met tennis- en padelpark Keltenwoud te Bennekom het finale weekend van de voorjaarscompetitie. Op beide dagen wordt van 9.00 uur tot 19.00 uur op de 3 padelbanen gespeeld. De finales met deelnemers uit het hele land worden gespeeld in drie competitieklassen: voor wedstrijdspelers, gevorderden en beginners.

In de NPB padelcompetite, gestart in maart, hebben ruim 50 teams het tegen elkaar opgenomen.
Bij de wedstrijdspelers komen de teams die op de plaatsen 1 en 2 geëindigd zijn tegen elkaar uit,  waarna op zondag de finale gespeeld wordt; in totaal 12 wedstrijden.
In de categorie gevorderden ontmoeten de nummers 1 elkaar in een afvalschema, waarna de halve finales en finale (op zondag) zijn. Na 27 wedstrijden weten we welk team de gevorderden titel heeft gewonnen. In de beginnerspoule spelen de nummers 1 en 2 van de competitie vier wedstrijden tegen elkaar.

Hieronder het speelschema. Op Setteo staan alle gespeelde wedstrijden en uitslagen.
Deelnemende teams ontvangen spoedig bericht, zodra alle uitslagen zijn verwerkt.

De NPB verwacht veel spannende wedstrijden, enthousiaste supporters en een goede sfeer. Het is meer dan een toernooi tussen de beste competitieteams van Nederland. Het doel is ook een weekend vol padel promotie om sponsoren te interesseren en de breedtesport te bereiken. Zien spelen doet spelen, is het motto.

Zie ook hier het bericht van Keltenwoud.

Over de najaarscompetitie, gespeeld in september en oktober, volgt spoedig meer informatie.
Comments