EK op punt van beginnen

Geplaatst 30 okt. 2017 02:02 door PR Padelbond   [ 31 okt. 2017 01:40 bijgewerkt door Nederlandse Padelbond ]
Het officiële Europese Kampioenschap padel staan op punt van beginnen. Van 12 t/m 18 november vindt het EK plaats in Estoril, Portugal.

Het Nederlandse padel team heeft zich de afgelopen maanden voorbereid. Hieronder kunt u kennis maken met de spelers, en op deze pagina stellen enkele spelers van het Nederlands team zich voor.

De overig geregistreerde teams kunt u vinden op de website van de FIP. Spanje is torenhoog favoriet, Spanje brengt o.a. de mannelijke topspelers Paquito Navarro en Juan Martin Diaz mee. Ook Portugal en Italië hebben profspelers in de selectie.
De Spaanse dames zijn ook favoriet met enkele speelsters zoals Marta Ortega Gallardo behorende bij de top 20 van de wereld.

Een indrukwekkend spelersveld. Coach Norberto Nesi: 'Nederland zal hoogstwaarschijnlijk geen kans maken op de Europese titel, maar alle wedstrijden zijn een prachtige ervaring voor de spelers. Zij zullen snel en veel leren van de profs en nemen deze kennis weer mee naar Nederland.
Gezien het deelnemersveld zullen beide teams boven zichzelf uit moeten stijgen om de 6e plek bij de heren en de 4e plek bij de dames van 2015 te overtreffen. Daar gaan we uiteraard volledig voor!'.

De verwachting is dat net als in 2015 tijdens het EK in eigen land, dat de nationale media aandacht
geeft aan het EK en veel nieuws genereert.

We danken de sponsoren Dunlop en Rako-Printing voor het leveren van de teamkleding inclusief bedrukking.Comments