4e Open Padel toernooi TEZ

Geplaatst 9 okt. 2013 06:42 door Peter Bruijsten   [ 10 okt. 2013 03:51 bijgewerkt door Nederlandse Padelbond ]
Het 4e open TEZ toernooi heeft onlangs plaatsgevonden in Enschede van 17 tot 22 september 2013.  En met succes! Hieronder lees je het verhaal van de organisatie. Daarnaast enkele foto's. Lees hier meer. 

TEZ Open Padel Toernooi 2013 (17 t/m 22 september):

Tijdens de voorbereiding op het toernooi hadden we reeds ingecalculeerd dat we wel eens met een wat grotere deelname rekening zouden moeten houden. Padel wordt immers snel populairder in Noord-Europa ! Dat we qua deelname echter t.o.v. 2012 meer dan zouden verdubbelen, dat hadden we niet verwacht. Geweldig; bijna 100 deelnemers met niet alleen de Nederlandse nationaliteit, maar ook de Belgische, Duitse, Argentijnse en Spaanse !

Zowel  dinsdag 17 als woensdag 18 september dienden als extra speeldagen  te worden toegevoegd en op zaterdag gingen de laatste teams  pas om 20.00 uur de baan op.  De herenfinale op zondag kon pas tegen de avond  beginnen vanwege het overvolle programma.

Het toernooi werd bezocht door een grote delegatie van TPC Maaspoort, meerdere spelers uit Brussel, Keulen, Rotterdam en Huizen. Tussen het bekende Twents hoorde je Brabants en veel Engels en Spaans, kortom het was een bonte mix van culturen en bijzonder gezellig. Het TEZ-park was fraai versierd met landenvlaggen van de diverse deelnemers, tussen de padelbanen her en der zitplekken  en statafels met parasols. 

Nieuw dit jaar was de categorie Gemengd Dubbel en de onderverdeling in twee speelsterktes, waardoor er totaal vijf categoriën waren.

De winnaars van 2013 zijn:

Gemengd Dubbel Gemiddeld Niveau: Roel Tukkers en Tine Simons (TEZ).

Gemengd Dubbel Gevorderd Niveau: Chris Niberg en Ana Arco (Huizen).

Dames Dubbel: Sylvia Hagenaar en Anneke Zocca (TEZ).

Heren Dubbel Gemiddeld Niveau: Wouter van Tongeren en Daniel Veger (Quick Oldenzaal).

Heren Dubbel Gevorderd Niveau: Berend Boers en Peter Bruijsten (Nederlands Padel Team).

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers achter de bar en heel veel complimenten gaan naar de personen die verantwoordelijk zijn geweest voor de catering gedurende het toernooi. Zo heeft Suze Kok prachtige hapjes gemaakt en is Yvonne Dijk erg druk geweest met tapas, fruitbekers, salades etc. etc.  Karin Best en Leoni van den Broek hebben zaterdag wraps en sangria gemaakt en op de zondag werden door Joop Dijk en Louis Gerritsen (het bekende JOLO-team) grote hoeveelheden saté’s, braadworsten en spareribs van de BBQ aan de man gebracht.  Van alle kanten hebben ons hierover grote complimenten bereikt en het is mooi dat bezoekers  dit dus weten te waarderen, daar doen we het voor !

De glazen troffeeën voor de winnaars werden wederom beschikbaar gesteld door  ‘t Hoen Enschede. De firma Padel Benelux was verantwoordelijk voor de padel grips en de racket protectors, die de deelnemers bij inschrijving gratis kregen en daarnaast had Padel Benelux weer een prijsvraag waarbij een mooi Vision Padel racket gewonnen kon worden. Joop Dijk was de gelukkige winnaar !

Ook onze dank aan Ribhouse Texas Boekelo voor de latin aankleding van ons park en clubhuis en aan Groente-en fruitspecialist Pascal Voerman voor de nodige vitamines, die gretig aftrek vonden.

Tot slot aan alle deelnemers:  tot komend jaar en zegt het voort; PADEL RULES !!

Toernooi organisatie

Willem Best en Erik Kuitert 


Zie voor meer foto's hieronder. ą
Peter Bruijsten,
9 okt. 2013 06:42
ą
Peter Bruijsten,
9 okt. 2013 06:42
Comments