Locatie van het officiële Nederlandse Kampioenschap padel bekend

De NPB organiseert in samenwerking met TEZ Enschede het 2e officiële NK padel, van 03-09 september 2018.

Locatie

TEZ Enschede is een van de oudste padelverenigingen van Nederland. De club heeft sinds 2010 drie padelbanen en organiseert al jaren padeltoernooien. TEZ staat bekend om haar gezellige en sociale karakter, waar zowel de sportievelingen als de bourgondiërs graag toeven.

Hoog niveau

Daarnaast kent de Enschedese club enkele spelers van het hoogste niveau van Nederland, dus topwedstrijden zijn tijdens dit NK gegarandeerd. Wie worden de opvolgers van de Nederlandse kampioenen uit 2017? Vorig jaar kopte Trouw al in haar krant: ‘Op het NK zijn spektakel en paella gegarandeerd’. Of dit jaar paella geserveerd wordt is onbekend, maar spektakel kan haast niet missen.

Datum

Het NK wordt gespeeld van 03-09 september 2018. Zodra meer bekend is en de inschrijving geopend is, zal alle informatie over het NK worden gepubliceerd op deze website.

Overnachtingen tijdens toernooi

Er wordt naarstig gezocht naar sponsoren om o.a. overnachtingen tegen gunstige tarieven aan te kunnen bieden. Daarover later meer.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Padel ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.