Vrijwilligers vacature regiopromoter Brabant

In de regio Brabant hebben we plek voor een of twee regiopromoters, die samen met onze regiopromoter Limburg optrekt.

De regiopromotor is het eerste aanspreekpunt voor clubs in de betreffende regio. De promotor ondersteunt nieuwe verenigingen, kan informatie verschaffen over aanleg, promotie, opstarten van padel. De promotor inventariseert wat er speelt bij de leden en koppelt dit op reguliere basis terug naar de bond, komt met voorstellen ter verbetering, is positief kritisch en vertaalt behoeftes van leden in voorstellen en acties.

Het benaderen van nieuwe speel locaties, twee keer per jaar bijeenkomsten organiseren voor de regioleden, netwerken, kennis en ervaring delen en uitdagingen in kaart brengen horen bij het pakket. De promotor is het doorgeefluik tussen regio en NPB en stimuleert de groei van de padel community in het desbetreffende gebied. De promotor staat in direct contact met het Bondsbureau.

Wij zoeken mensen die inmiddels bij voorkeur op verenigingsniveau ervaring hebben met het opzetten van padel, NPB bloed door de aderen hebben stromen en bereid zijn enige vrije tijd te investeren in het verder uitbouwen van de NPB. Wij denken dat hier op weekbasis 2-3 uren mee gemoeid gaan. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om dit met iemand samen op te pakken.

Regio indeling

Noord: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel

Midden: Flevoland, Utrecht, Gelderland

Noord-West: Noord-Holland

Zuidwest: Zuid-Holland en Zeeland

Zuid: Brabant en Limburg

De huidige regiopromoters staan reeds op deze website.

Interesse? Neem dan contact op.